Njega kože tijela je važan segment cjelokupne brige o svom izgledu i zdravlju. Dopustite si užitak u kompletnom tretmanu tijela koji pomoću pilinga kože tijela, masaže te maske omogućava poboljšanje cirkulacije, bolji protok i izmjenu tvari te detoksikaciju ili si pronađite pojedinačni tretman koji je vama potreban u cilju revitalizacije i njege kože tijela.
limfna-drenazaLimfna drenaža 20 KM
Limfna drenaža je neizostavan dio svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita. Drenažom se postiže efikasna detoksikacija organizma, poboljšava venska cirkulacija, prevenira pojava i otklanja celulit, te poboljšava ukupno stanje imunološkog sistema.
elektrostimulacijaElektrostimulacija 20 KM
Elektrostimulacija je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela i reducira celulit. Preko elektroda postavljenih na tijelo, stimuliše se mišićna reakcija. Efikasan u uklanjanju masnoće, mršavljenju, uklanjanju celulita, relaksaciji, itd. 
ultrazvukUltrazvuk 20 KM
Ultrazvuk u kozmetici koristi se najčešće u anticelulitnim tretmanima i tretmanima protiv bora, za oporavak i oživljavanje opuštene i umorne kože, protiv raširenog crvenila, za regulaciju lučenja sebuma i u tretiranju mrlja nastalih usljed povećane pigmentacije. 
radiovalovi-slim-artRadiovalovi Slim Art 30 KM
Radiovalovi u službi ljepote pomažu u rješavanju problema celulita, bora, ožiljaka, akni, smanjivanju strija, zatezanju lica i vrata, te pomlađivanju. Vrlo ugodna metoda, koja ubrzava metabolizam, te dovodi do obnavljanja postojećeg i stvaranja novog kolagena. 
ciscenje-ledjaČišćenje leđa 40 KM
Tretman kojim kožu oslobađamo od nakupljenih nečistoća i mrtvih stanica, viška nakupljenog sebuma, te različitih upalnih procesa. Ovaj tretman uključuje piling mineralnim solima i esencijalnim uljima, parenje, čišćenje, visoku frekvenciju i smirujuću masku.  
piling-tijelaPiling tijela 30 KM
Piling je sastavni dio pravilne njege kože, kojom se sa površine kože uklanjaju izumrle ćelije, te tako podstiče njena regeneracija i osvježenje. Uklanjanjem površinskih nedostataka kože, koža dobija potpuno novi izgled, ten je sjajan, a tekstura kože glatka.  
anticelulitni-programiAnticelulitni programi (10 tretmana) 250 KM
Opsežan program borbe protiv celulita. Uz kombinovano djelovanje anticelulitnih masaža, body wrapping i termo dekom, postižu se izvanredni rezultati. Program od 10 tretmana uspješno razbija nakupine celulita, poboljšava cirkulaciju i potrebnu mekoću kože.