Postoji hiljadu različitih načina brige o koži. Zavirite li u Decleor način, ući ćete u čarobni svijet esencijalnih ulja i biljaka, sa 100% prirodnim, aktivnim i čistim sastojcima. Otkrijte jedinstvene Decleor rituale ljepote – program profesionalnih tretmana za lice koji se mogu kombinirati kako bi se prilagodili svačijim potrebama i ukusima. Trajanje tretmana: 90-100min
purenessAroma Expert Pureness 75 KM
Savršeno rješenje za pretjerano masnu kožu sklonu aknama. Poboljšava strukturu kože i zatvara pore, oksigenizira kožu i vraća blistav ten. 
nutritionAroma Expert Nutrition 75 KM
Profesionalna Delice de Pean maska za vrlo suhu i oštećenu kožu s poremećenom ravnotežom.  Sastoji se od praha i losiona čiji su glavni sastojci esencijalna ulja, zrnca žitarica i mliječni sokovi. Tretman brzo nadoknađuje nedostatak hranjivih tvari i lipida. Čuva i štiti kožu od štetnih vanjskih uticaja stvarajući staničnu zaštitu. 
softnessAroma Expert Softness 75 KM 
Tretman za posebno osjetljivu i reaktivnu kožu. Obogaćen ekstraktom crvenog ribizla, esencijalnim uljima orijentalne ruže, kamilice, lavande i narančinih cvjetova. Tretman ublažava osjećaj nelagode, pojačava otpornost kože na štetne vanjske elemente i smanjuje pojavu crvenila. 
intenseAroma Expert Intense 75 KM
Savršeno rješenje za zrelu kožu. Evidence lift sadrži morske alge bogate mineralima i oligo elementima, te derivatima vitamina C. Koži vraća glatkoću, mladost i odmoran izgled. Djeluje na strukturu kože tako što obnavlja tkivo i potiče stvaranje kolagena. Koža je čvršća, glatka, obnovljena i odmornija. 
aroma expert purenessHidra Force 100 KM
Savršeno rješenje za dubinsku hidrataciju, koje nudi trenutni osjećaj opuštenosti zahvaljujući dejstvu čistih voćnih i biljnih ekstrakata i aktivnih esencijalnih ulja cvjetova i grančica gorke naranče i sandalovine.