oxyOxy
Oxy predstavlja najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela. Tretmani kisikom izuzetno su efikasni i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a koža je vidno osvježena, podmlađena i revitalizirana.


Trajanje tretmana: 60-90min

Više o tretmanima>

ericsonEricson Laboratoire
Međunarodni koncept za sve dame koje traže prirodan način, postupak i sredstva za njegu kože sa vidljivim i dugotrajnim rezultatima, bez pribjegavanja medicinskim zahvatima. Sa specijaliziranim tretmanima za njegu kože lica, tijela i grudi, ERICSON LABORATOIRE terapijski pristup omogućava uspješno tretiranje svih problema koji se tiču kože.

Trajanje tretmana: 60-120min
Više o tretmanima>

decleorDecleor Paris
Postoji hiljadu različitih načina brige o koži. Zavirite li u Decleor način, ući ćete u čarobni svijet esencijalnih ulja i biljaka, sa 100% prirodnim, aktivnim i čistim sastojcima. Otkrijte jedinstvene Decleor rituale ljepote – program profesionalnih tretmana za lice koji se mogu kombinirati kako bi se prilagodili svačijim potrebama i ukusima.


Trajanje tretmana: 90-100min

Više o tretmanima>

skin-lightSkin Light
Upoznajte najnovije oružje u borbi protiv svih znakova starenja kože – SKINLIGHT SORISA. Dizajniran da kombinacijom različitih funkcija pruži efikasan i uspješan odgovor na različite kozmetičke probleme, uključujući bore, hiperpigmentaciju i probleme prouzrokovane dehidracijom kože. Iskoristite prednosti ove svjetske tehnologije!

Trajanje tretmana: 60-120min
Više o tretmanima>

Svi tretmani lica u kozmetičkom salonu Estetika uključuju i čišćenje lica.