Oxy predstavlja najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela. Tretmani kisikom izuzetno su efikasni i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a koža je vidno osvježena, podmlađena i revitalizirana. Trajanje tretmana: 60-90min

hydra-extreme

Hydra extreme – tretmani hidratacije 50KM
Zahvaljujući nano česticama i kisiku, aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Koža postaje glatka, kompaktna i elastična. 

age-repair

Age Repair – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom 60KM
Age repair formula u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. 

Defense-System

Defense System – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi 50KM
Sinergija aktivnih sastojaka nano-kozmetike i čistog kisika  djeluje umirujuće, dok ostali sastojci hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu baršunastom. 

Perfect-Skin

Perfect Skin – tretmani nečiste kože i akni 50KM
Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci nano-kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma. 

Active-Light

Active Light – tretmani kože sklone hiperpigmentaciji 50KM
Sinergija kisika i aktivnih sastojaka nano-kozmetike smanjuje mrlje na koži koja postaje prozračna, svijetla i blistava. Postižu se vidljivi i dugotrajni rezultati.