Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano-žilnog sustava. Stoga je masaža najlakši prirodni put za rješavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Estetika Vam nudi više vrsta kvalitetnih i efikasnih masaža:
aromasaza-relaxAroma masaža Relax 60 KM
Masaža tijela koja ciljano djeluje na napetost i uklanjanje osjećaja stresa, te stvara osjećaj potpunog opuštanja. Relaksirajuća anti-stres tehnika umiruje tijelo i pruža osjećaj trenutnog zadovoljstva.
aromasaza-detoxAroma masaža Detox 60 KM
Efikasna masaža sa posebnim tehnikama za uklanjanje suvišne vode i toksina iz tijela. Usredotočuje se na masne naslage, te direktno djeluje na smanjenje obima i celulit.
aromasaza-tonicAroma masaža Tonic 60 KM
Tretman u kojem se koriste posebne masažne tehnike za zatezanje i učvršćivanje kože. Ciljano djeluje na dijelove tijela kojima je potrebno učvršćivanje.

 

hot-stone-massageHot Stone 70 KM
Masaža koja ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i ukočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije. 
parcijalna-masazaParcijalna masaža 25 KM
Tarapeutska ili opuštajuća, parcijalna masaža može biti pravi blagoslov za vaša leđa, noge, ruke, glavu… zavisno o vašoj želji. Pomaže u otklanjanju bolova i napetosti uzrokovane nepravilnim držanjem, kod glavobolja, migrena te općenito predstavlja efikasan način borbe protiv stresne svakodnevnice.

anticelulitne-masazeAnticelulitne masaže 25 KM
Vrlo efikasan tretman u eliminaciji celulita, kao i toniziranja, veće čvrstoće, ljepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. U cilju najboljeg rezultata, ova masaža se kombinira sa kvalitetnim anticelulitnim kremama ili uljima, pravilnom prehranom i adekvatnim unosom vode u organizam.