Njega ruku i nogu često je zanemaren, no iznimno važan korak u njezi vašeg tijela. Pružite im njegu kakvu zaslužuju i vratite njihovu ljepotu izbalansiranim programom ljepote i zdravlja, od pilinga do maske i masaže, oblikovanja noktiju do lakiranja.

opi-manikura

Ne tako klasična OPI manikura 30 KM
Nokti se oblikuju u željeni oblik i dužinu, te poliraju kako bi se postigao zdrav sjaj i poboljšala cirkulacija. Lakiraju se bojom po želji ili se radi francuski manikir. 

opi-spa-manikura

OPI SPA manikura 40 KM
Pored pilinga kože, masaže, oblikovanja i lakiranja noktiju, ovaj manikir nudi kupku za ruke, hranjivu masku za kožu, te poseban tretman njegovanja i omekšavanja kožice oko noktiju. 

parafinska-njega-ruku

Parafinska njega ruku 10 KM
Njega ruku koja koži vraća fleksibilnost i sjaj, mekoću i glatkoću. Primjenjuje se nakon manikure i temeljitog čišćenja kože na rukama što uključuje piling.  

opi-lakiranje

OPI lakiranje 5 KM
Kratki ili dugi, njegovani nokti su ukras lijepih ruku. Ukrasite svoje nokte OPI lakovima bojom po želji. Prihvatljiv za prirodne, kao i nokte na kojima je apliciran gel ili akril.  

opi-pedikura

Ne tako klasična OPI pedikura 30 KM
Tradicionalni pedikir kojeg čine piling, topla kupka, odstranjivanje tvrde kože na stopalima i masaža stopala. Nokti se oblikuju u željeni oblik, a lak u boji ili sjaj upotpunjuju tretman. 

opi-spa-pedikura

OPI spa pedikura 40 KM
Uz usavršavanje oblika nokta, odstranjivanja tvrde kože na stopalima, te njegom nokta i cuticula posebnim uljima, kremama i maskama, ovaj tretman završava opuštajućom masažom i lakiranjem. 

parafinska-njega-stopala

Parafinska njega stopala 10 KM
Odlično rješenje za suhu i umornu kožu stopala, jer izvlači vlagu iz dubljih slojeva kože i na površini stvara protektivni sloj koji sprečava dehidriranje. Pojačava mikrocirkulaciju.

opi nail color

Gel Color by OPI 20 KM
OPI Gel Color trajni lak odgovor je na zahtjeve mnogih dama koje žele da lak na noktima traje duže. Najnoviji trend vodećih svjetskih salona traje i do tri sedmice, a suši se za 30 sekundi.