Izgledajte prirodno, seksi, nježno, romantično ili mladenački… Za posebne prilike, ili kada jednostavno želite zablistati, najbolje je prepustiti se profesionalcima koji će stvoriti čarobnu i originalnu kreaciju i istaknuti najbolje na Vama vrhunskom dekorativnom kozmetikom.
make-upDnevni i svečani make up 30-50 KM
Lagani dnevni make up za Vaš odmoran izgled i potrebno samopouzdanje da hrabro odgovorite svim dnevnim izazovima. Zablistajte uz prekrasan make-up za vjenčanja, maturalne zabave, rođendane, novogodišnja slavlja i druge prilike. 
farbanje-obrva-i-trepavicaFarbanje obrva i trepavica 10 KM
Farbanjem obrva naglašava se definicija lica, a farbanjem trepavica dubina i izražajnost pogleda. Tretman se radi posebnim bojama, prilagođenim za osjetljivo područje oka, a preporučuje se osobama alergičnim na šminku ili onima koji ne vole koristiti maskaru.
korekcija-obrvaKorekcija obrva 10 KM
Obrve predstavljaju okvir Vaših očiju i lica. Tanje ili deblje, iscrtane kao luk ili linija, prirodne ili korigirane, vašem licu daju novi odmorniji i mladalački izgled.
mini-mal-trepavicaMinival trepavica 30 KM
Minival je moderna metoda koja omogućava uvijanje trepavica bez obzira na njihovu dužinu. Mogu se uvijati duge ili kratke, rijetke ili guste trepavice. Preporučujemo i farbanje trepavica uz minival, za efektan izgled lagane šminke u svakoj prilici.