Međunarodni koncept za sve dame koje traže prirodan način, postupak i sredstva za njegu kože sa vidljivim i dugotrajnim rezultatima, bez pribjegavanja medicinskim zahvatima. Sa specijaliziranim tretmanima za njegu kože lica, tijela i grudi, ERICSON LABORATOIRE terapijski pristup omogućava uspješno tretiranje svih problema koji se tiču kože. Trajanje tretmana: 60-120min
meso-vitMeso vit (mezoterapija) 75 KM
Imate beživotnu i umornu kožu? Iskušajte ovaj novi tretman koji ubrzava protok vitamina i stimuliše metabolizam kože na svim nivoima. Učinci su tonirana i revitalizirana koža.  
skin renovation novacidSkin Renovation Novacid+ 70 KM
Kombinacija devet visoko koncentrisanih kiselina i mikrodermoabrazije uspješno djeluje na površinske bore, tamne mrlje, akne i ostale ožiljke. Učinci su mladalački izgled, sjaj, hidratacija i mekoća. 
a pro hormonePro-hormon tretman 100 KM
Izbjegnite neugodnosti poput suhe i zategnute kože, te bubuljica tokom menstrualnog ciklusa. Priuštite si tretman koji pruža efikasan odgovor u zaštiti kože u tim osjetljivim periodima. 
skin transfer systemDubinska hidratacija 80 KM
Ovaj tretman visokog učinka omogućava liječenje dehidrirane i vrlo suhe kože, koji pruža izvanredne učinke: ubrzava protok vode, obnavlja vlažnost kože i daje trenutan osjećaj udobnosti. 
energy lift Energy lift 100 KM
Jedinstven tretman s lifting učincima na opuštenim dijelovima lica i vrata, te bora na čelu i oko očiju. Sveobuhvatan tretman kod pojave prvih znakova starenja kože. 
supreme dhe age Supreme DHE-Age 80 KM
Anti-aging tretman koji intenzivno regeneriše i ubrzava obnavljanje ćelija. Idealan za žene od 45 do 60 godina starosti. Reducira količinu i dubinu bora, a koža pokazuje nove znake vitalnosti. 
fresh caviar Svježi kavijar 100 KM
Bez mirisa i hemijskih aditiva, ovaj tretman od svježeg kavijara sadrži sve resurse neophodne za razvoj i konstrukciju vitalnih struktura kože. U cjelosti odgovara i najnježnijoj koži. 
derma calm Derma calm 70 KM
Zategnuta koža, crvenilo lica, vrata i dekoltea  su jasni signali kože izložene stresu. Ovaj tretman umiruje kožu, čini je manje osjetljivom te pruža trenutni osjećaj mekoće i prijatnosti. 
acti-biotic Acti Biotic 60KM
Masna koža, začepljene pore, akne? Ovaj tretman liječi povišeni protok sebuma i stimuliše prirodne antibiotike kože uz postizanje izvanrednih učinaka: matiranje masnih dijelova i postepeno čišćenje tena. 
dubinska-depigmentacijaDubinska depigmentacija 60KM
Potpuno inovativan tretman koji liječi sve vrste izražene pigmentacije: tamne mrlje, probleme usljed hormonalnog disbalansa i genetsku pigmentaciju. Njegovo dejstvo na izbjeljivanje pigmentacije je dokazano, a za postizanje željenog učinka neophodan je dugoročan tretman. 
botu-vipBotu VIP 70KM
Rješenje za problem dubokih bora. Ubrzava protok aktivnih molekula i dovodi do opuštanja kontrakcija odgovornih za bore zahvaljujući svom dvostrukom dejstvu: oponaša botulin i zmijski otrov. 
dna-vitalDNA dubinska revitalizacija 70KM
Potpuno inovativan tretman koji liječi sve vrste izražene pigmentacije: tamne mrlje, probleme usljed hormonalnog disbalansa i genetsku pigmentaciju. Za postizanje željenog učinka neophodan je dugoročan tretman.